THEMATAFEL

POWERHouten kent een logische opbouw:

Het begin is een introductiebijeenkomst waarin belangstellenden kennis kunnen nemen van de inhoud van de serie workshops; in de bijeenkomst wordt een proeve van de workshops gegeven en uitgelegd hoe de opbouw van de workshops is.

Na de introductiebijeenkomst volgt een serie van vijf workshops, afgerond met een terugkombijeenkomst; daar kunnen de deelnemers van de workshops onder meer vertellen welke projecten ze individueel of in groepen (kringen) hebben opgezet/uitgevoerd in vervolg op de workshops.

De laatste stap is de thematafel. Een bijeenkomst van alle deelnemers uit alle voorgaande series van workshops met hun introducees, alle begeleiders, leden van de projectgroep en de Adviesgroep. Het doel is onderlinge kennismaking van alle deelnemers uit alle series rondom een thema.

Om een beeld te geven van wat anderen hebben gedaan hierna een sfeerbeeld van het POWERcafé in Zutphen.

 

POWERHouten heeft inmiddels twee thematafels georganiseerd. Vooral de tweede over het levenstestament werd druk bezocht en leverde vele geanimeerde discussies op.

Er komt een derde thematafel rondom het thema "Vrienden maken en vriendschappen onderhouden". Zodra meer bekend is zal dit hier en op de pagina Nieuws worden gemeld.